Elke donderdag hebben wij nieuwe week acties !

Deze staan in de Maas en Waler (2de pagina) en op al onze sociaals (Facebook en Instagram).

Bon Repas
Omschrijving

De Bon Repas is een authentieke gatenkaas gemaakt van gethermiseerde melk. Deze boerderijkaas wordt bereid volgens uniek recept en heeft een ongekende smeuïgheid. De smaak is heel toegankelijk en iets zoet. De kaas is vernoemd naar de polder Bonrepas, gelegen in de Krimpenerwaard. Bon Repas betekent in het Frans ‘goede maaltijd’.

Om de gaten in het zuivel te krijgen, worden er propionzuur bacteriën toegevoegd tijdens het bereidingsproces. In het rijpingsproces zorgen deze bacteriën voor de grote gaten in het zuivel. Om deze bacteriën actief te maken, wordt de Bon Repas eerst 14 dagen op hoge temperatuur (20 graden) gerijpt. Hierdoor gaat de kaas ook wat bollen. Maar door de toevoeging van een extra culture krijgt de kaas een rijke smaak met een boerenluchtje, dit maakt het juist tot een unieke smaak. In totaal heeft deze gatenkaas 8 weken liggen rijpen in het pakhuis. Het resultaat is een unieke gatenkaas van de boerderij met een bijzonder smedig karakter. Lekkere zoete en milde boerensmaak.

Bon Repas

Gethermiseerde kaas

Kies een gewicht
Gewenst
GevacumeerdOptioneel
€ 9,99
500 gram
€ 19,98 per Kilo
2 dagen levertijd.
Koe
Jong belegen
Dierlijk
Nee
Nederland